Geneettisen sukututkimuksen koulutuspäivät

 

Geneettisessä sukututkimuksessa DNA-testejä hyödyntäen voidaan selvittää sukulaisuussuhteita ja suvun vaiheita kauemmas, kuin mihin arkistoaineistolla päästäisiin. Kurssitasoja on kolme. Geneettisen sukututkimuksen perusteet- ja Testitulosten tulkitseminen geneettisessä sukututkimuksessa-koulutuspäivien osallistumismaksu on Seuran jäsenille 35 euroa ja muille kuin jäsenille 49 euroa. Marja Pirttivaaran mestarikurssin osallistumismaksu on 59 euroa. 

TASO 1

Geneettisen sukututkimuksen perusteet -kurssilla käydään läpi geneettisen sukututkimuksen perusasioita sekä tutustutaan tarkemmin Family Tree DNA:n testivalikoimaan. Kurssin jälkeen sinun on helppo lähteä liikkeelle geneettisessä sukututkimuksessa ja tiedät mitä tietoa kullakin testillä voit saada.

TASO 2

Testitulosten tulkitseminen geneettisessä sukututkimuksessa -kurssille on hyvä tulla sen jälkeen, kun omat testitulokset ovat saapuneet. Kurssilla perehdytään tarkemmin siihen, miten saapuneita testituloksia voi hyödyntää ja miten niistä saa eniten tietoa irti.

TASO 3

Marja Pirttivaaran mestarikurssi 

Filosofian tohtori Marja Pirttivaaran geneettisen sukututkimuksen mestarikurssi on sisällöltään ainutkertainen. Mestarikurssilla annetaan syventävää ja ajankohtaista opetusta, opitaan yhdessä geneettisen sukututkimuksen menetelmien ja tulosten ymmärtämistä ja hyödyntämistä. Osallistujat saavat etukäteen kysymyksiä ja harjoituksia, mikä mahdollistaa henkilökohtaisen opastuksen.
 
Mestarikurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat edenneet geneettisen sukututkimuksen harrastuksessaan pitkälle ja hallitsevat DNA-testien käytön perustiedot. Kurssille tulee ottaa oma tietokone mukaan.

Ilmoittautumispainike KYLLÄ (Ilmoittautumispainike.png)

 

Muista myös Genomitiedon-iltakoulut ja Geneettisen sukututkimuksen lumo -esitelmät

 

Anna palautetta tai toivo lisää koulutusta

Oliko koulutustilaisuus erityisen hyvä? Vai jäikö jotain uupumaaan? Oliko kouluttaja selkeä ja innostava? Toivoisitko muita koulutustilaisuuksia kotikaupunkiisi? Vastasiko koulutus ennakkotietoja? Miten ilmoittautuminen ja koulutuksen maksaminen sujuivat?  

Anna palautetta koulutuksista tästä!

 

Koulutuspäivien ehdot

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Ostamalla koulutuksen samalla ilmoittaudut siihen. Koulutuksiin ilmoittautumista ja osallistumismaksua ei voi lähtökohtaisesti perua. Myöskään koulutukseen tulematta jättäminen ei oikeuta osallistumismaksun palauttamiseen. Osallistumismaksu voidaan kuitenkin palauttaa, mikäli peruutuksen syy on sairaus, josta ilmoittautunut esittää lääkärintodistuksen, tai ylivoimainen ennalta-arvaamaton este (esimerkiksi julkisen liikenteen lakko, luonnonmullistus). Suomen Sukututkimusseura pidättää oikeuden perua koulutuksen, jolloin osallistumismaksut palautetaan maksaneille. Peruutuksista ja muutoksista ilmoitetaan henkilökohtaisesti ilmoittautuneille. Maksamalla osallistumismaksun sitoudut em. ehtoihin. 

 

Tiedekirja mainos 2016 (Tiedekirjan mainos 180px.png)