GENOS - Suomen
Sukututkimusseuran aikakauskirja

Suomen Sukututkimusseura perusti tieteellisen aikakauskirja Genoksen vuonna 1930 ja vuonna 2006 sitä julkaistaan jo 77. vuosikerta neljänä vihkona. Genoksessa julkaistaan suku- ja henkilöhistoriaa ja niitä läheisesti sivuavien alojen tutkimustuloksia ja yleisartikkeleita. Lisäksi lehti julkaisee mm. kirja-arvosteluja, pieniä löytöjä ja tutkijoiden kommentteja.

Genoksen päätoimittaja ja vastaava toimittaja on FL Tiina Miettinen. Toimituskunnan jäsenet ovat toiminnanjohtaja P. T. Kuusiluoma, FT Jessica Parland-von Essen, FL (väit.) Kari-Matti Piilahti, FM Maria Vasenkari (toimitussihteeri) ja FM Teppo Ylitalo. Genoksen toimitusneuvoston puheenjohtaja on professori Tapio Hämynen ja muut jäsenet FT Lars-Folke Landgrén, FT Jyrki Paaskoski, vt. professori Mervi Kaarninen, FT Marko Lamberg ja FM Anu Lahtinen. Julkaistavaksi tarkoitetut artikkelit lähetetään lehden toimitukseen joko sähköpostilla osoitteeseen genos@genealogia.fi tai Suomen Sukututkimusseuran osoitteella. Kirjoittajien toivotaan tutustuvan kirjoittajaohjeisiin. Genoksen toimitustyössä käytetään tieteellisille julkaisuille ominaista referee-järjestelmää.

Genos lähetetään jäsenetuna kaikille jäsenille. Erikseen tilattuna vuosikerta maksaa kotimaassa 33 € tai ulkomaille 38 €.

Genoksen vanhoja numeroita voi etsiä Suomen Sukututkimusseuran www-sivuilta  aiheenmukaisesta hakemistosta tai vuosikertahakemistosta. Vanhojen artikkeleiden siirto Seuran www-sivuille jatkuu edelleen.

Henkilöhakemistoja ja aiheenmukaisia artikkeliluetteloita Genokseen on ilmestynyt painettuna ja ne kattavat vuodet 193079.

Lehden irtonumeroita on saatavissa (varastotilanne ja irtonumeromyynti) ja niiden hinnat ovat seuraavat:

193091: 1,00 €/nro
19922000: 2,00 €/nro
200104: 5,00 €/nro
2005: 8,50 €/nro


Vuosikirja | Julkaisuja | Muut julkaisut | Sukututkijan kirjakauppa