Seuran tilaisuudet peruttu toukokuun loppuun asti

 Suomen Sukututkimusseura on päättänyt perua kaikki suunnittelemansa yleisötilaisuudet ja koulutukset toukokuun loppuun asti koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Kaikki jo maksetut osallistumismaksut hyvitetään.

Iltaluennot

 

Enemmän irti sukututkimuksen lähteistä -illat

Luennoilla käsitellään sukututkimuksen erilaisia lähteitä ja niiden hyödyntämistä tehokkaasti omassa tutkimustyössä. Luennot pidetään Helsingissä Tieteiden talolla (Kirkkokatu 6, Helsinki) seuraavasti:

Luennoitsija sukututkimuskouluttaja Juha Vuorela. Osallistumismaksu 10 €/luento maksetaan käteisellä paikan päällä. Ei ennakkoilmoittautumista.

 

Omat Juuret -esittelyillat

Omat Juuret on Suomen Sukututkimusseuran uusi verkkopalvelu, jossa on mahdollista tehdä sukututkimusta sekä tallentaa ja jakaa sukutietoa. Omat Juuret sopii kaikille sukututkijoille ja sen käyttäminen ei vaadi vieraan kielen taitoja tai teknistä erityisosaamista. Omat Juuret -esittelyillan aikana käydään rauhalliseen tahtiin läpi Omien Juurien ominaisuuksia ja sen hyödyntämistä myös paikallishistorian tutkimisessa. Omiin Juuriin voit syöttää paitsi henkilöitä, myös paikkoja ja yhteisöjä. Illan aikana pohditaan myös lähteiden käyttöä ja tietosuojaa.

Luennoitsija sukututkimuskouluttaja Juha Vuorela. Ei osallistumismaksua eikä ennakkoilmoittautumista. 

 

Minä ja DNA

Minä ja DNA -iltaluennolla kolmen tunnin aikana käydään läpi geneettisen sukututkimuksen perusteet ymmärrettävässä muodossa. Voit tulla luennolle, vaikket vielä olisi teettänyt mitään DNA-testiä. 

Luennoitsija sukututkimuskouluttaja Juha Vuorela. Osallistumismaksu 20 € maksetaan käteisellä paikan päällä. Ei ennakkoilmoittautumista.

 

Anna palautetta tai toivo lisää koulutusta

Oliko koulutustilaisuus erityisen hyvä? Vai jäikö jotain uupumaaan? Oliko kouluttaja selkeä ja innostava? Toivoisitko muita koulutustilaisuuksia kotikaupunkiisi? Vastasiko koulutus ennakkotietoja? Miten ilmoittautuminen ja koulutuksen maksaminen sujuivat?  

Anna palautetta koulutuksista tästä!

Tiedekirja mainos 2016 (Tiedekirjan mainos 180px.png)