Sukututkimuksen peruskurssi

Kurssilla käydään läpi sukututkimuksen aloittaminen ja sen peruslähteet. Kurssi pidetään tiistai-iltaisin Tieteiden talolla (Kirkkokatu 6, Helsinki) klo 17.00-19.30. Opettajana toimii kokenut sukututkimusopettaja ja pitkän linjan sukututkija Teuvo Ikonen. 

Kurssin hinta on 30 € (kattaa kaikki 8 kertaa) ja se on avoin vain Suomen Sukututkimusseuran jäsenille. Mikäli kurssi kiinnostaa, mutta et ole vielä Suomen Sukututkimusseuran jäsen, voit liittyä Seuraan täällä. Kurssikerrat järjestetään seuraavina iltoina:

 

 

Ilmoittautumispainike KYLLÄ (Ilmoittautumispainike.png)

 

Anna palautetta tai toivo lisää koulutusta

Oliko koulutustilaisuus erityisen hyvä? Vai jäikö jotain uupumaaan? Oliko kouluttaja selkeä ja innostava? Toivoisitko muita koulutustilaisuuksia kotikaupunkiisi? Vastasiko koulutus ennakkotietoja? Miten ilmoittautuminen ja koulutuksen maksaminen sujuivat?  

Anna palautetta koulutuksista tästä!

 

Koulutuspäivien ehdot

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Ostamalla koulutuksen samalla ilmoittaudut siihen. Koulutuksiin ilmoittautumista ja osallistumismaksua ei voi lähtökohtaisesti perua. Myöskään koulutukseen tulematta jättäminen ei oikeuta osallistumismaksun palauttamiseen. Osallistumismaksu voidaan kuitenkin palauttaa, mikäli peruutuksen syy on sairaus, josta ilmoittautunut esittää lääkärintodistuksen, tai ylivoimainen ennalta-arvaamaton este (esimerkiksi julkisen liikenteen lakko, luonnonmullistus). Suomen Sukututkimusseura pidättää oikeuden perua koulutuksen, jolloin osallistumismaksut palautetaan maksaneille. Peruutuksista ja muutoksista ilmoitetaan henkilökohtaisesti ilmoittautuneille. Maksamalla osallistumismaksun sitoudut em. ehtoihin. 

 

Tiedekirja mainos 2016 (Tiedekirjan mainos 180px.png)