Suvusta kirjaksi

Suomen Sukututkimusseura järjestää koulutuksen sukukirjan kirjoittamisesta. Kahdesta koulutustuspäivästä koostuvan koulutuspaketin aikana käsitellään sukukirjahankkeen keskeisimpiä kysymyksiä suunnittelusta yhteistyöhön kirjapainon kanssa.

Kouluttaja: FT Jukka Partanen

Koulutuksessa käsitellään seuraavia sukukirjahankkeen osa-alueita:

Koulutuspäivä 1

Koulutuspäivä 2

Ajat ja paikat

Osallistumismaksu: 49 €/päivä, jäsenille 35 €/päivä

Ilmoittautuminen ilmoittautumislomakkeella.

 

Huomioitavaa

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova ja se on tehtävä viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Tarkista tarkka päivämäärä Seuran verkkosivuilta tai tapahtuman mainoksesta. Ilmoittautumalla sitoudut ilmoittaumis-, osallistumismaksu- ja peruutusehtoihin.

Osallistumismaksu:

Jokainen ilmoittautunut saa henkilökohtaisen laskun etukäteen sovitulla tavalla (postitse tai sähköpostiin) tai paikan päällä tilaisuuden yhteydessä. Maksuaikaa osallistumismaksulle on kaksi (2) viikkoa.

Peruutusehdot:

Osallistuminen pitää perua viimeistään viisi (5) päivää ennen tapahtumaa   sähköpostitse osoitteella seura@genealogia.fi tai puhelimitse puh. 010 387 7900. Mikäli peruuttaminen tapahtuu myöhemmin kuin viisi (5) päivää ennen tapahtumaa, peritään koko osallistumismaksu lähettämällä osallistumismaksulasku sähköpostiin tai kotiosoitteeseen. Myös tapahtumaan ilman peruutusta tulematta jättäneiltä peritään koko osallistumismaksu. Osallistumismaksua ei peritä, mikäli peruutuksen syy on sairaus, josta ilmoittautunut esittää lääkärintodistuksen, tai ylivoimainen ennalta-arvaamaton este (esimerkiksi julkisen liikenteen lakko, luonnonmullistus etc.). Suomen Sukututkimusseura pidättää myös oikeuden perua tapahtuma, jolloin osallistumismaksut palautetaan maksaneille. Peruutuksista ja muutoksista ilmoitetaan henkilökohtaisesti ilmoittautuneille.

 

Tiedekirja mainos 2016 (Tiedekirjan mainos 180px.png)