Koko Suomen sukujuhlan kohokohta, Suomen Sukututkimusseuran 100-vuotisjuhlaillallinen, järjestettiin lauantaina 18.3.2017 Ritarihuoneella.
Katso kuvia illalliselta tästä.
Alkumalja ja tervetuloa, hallituksen jäsen Jouni Elomaa
Ritarisalin esittely, amanuenssi Gunilla Peräsalo
Alkuruoka
Lausuntaa: Eilinen on — Jarkko Laineen runoja , lausuntataiteilija Riitta Vasenkari
Puhe suomalaisille sukututkijoille, Euroopan parlamentin jäsen Anneli Jäätteenmäki
Pääruoka
Malmivaaran suvun tarinaa laulaen, Laura ja Mikko Malmivaara
Jälkiruoka
Alkumalja
Jaume Serra Cava Brut
Alkuruoka
Hieno kalalautanen:
- pieni blini, muikunmätiä, smetanaa ja sipulia
viini: Steinschaden Grüner Veltliner Löss & Stein 2015
Pääruoka
Pitkään kypsytetty peuranpaisti
Katajanmarja-kermakastike
Hunaja- ja yrttipaahdetut juurekset
Ranskalaiset pavut
viini: Montalto Nero d'Avola Merlot 2015
Jälkiruoka
Näyttävä juhlakakku hedelmillä ja marjoilla
Kahvi ja haudutettu tee sekä konjakki tai likööri (Prince Hubert de Polignac VSOP / Tyrnilikööri)