Genomitiedon iltakoulu

Genomitiedon iltakouluissa keskustellaan vapaamuotoisesti omista kokemuksista genomitiedon hyödyntämisestä sukututkimuksessa. Illat ovat maksuttomia ja ne on tarkoitettu Suomen Sukututkimusseuran jäsenille.

Sekä asiaan perehtyneet konkarit että aloittelijat ovat tervetulleita. Voit siis tulla mukaan, jos DNA-sukututkimus kiinnostaa, mutta sinulla ei ole vielä omia testituloksia. Oma tietokone kannattaa ottaa mukaan. Voit tulla mukaan vain tiettyyn iltaan tai vaikka kaikkiin iltoihin. Mikäli iltakoulut kiinnostavat, mutta et ole vielä Suomen Sukututkimusseuran jäsen, voit liittyä Seuraan täällä.

Helsinki

Syksyllä 2017 iltakoulut järjestetään seuraavina maanantai-iltoina klo 17.30–19.00 Helsingin Tieteiden talolla (Kirkkokatu 6):

2018

Iltakoulujen vetäjänä toimii Helsingissä FT Marja Pirttivaara, joka on Suomen johtava geneettisen sukututkimuksen asiantuntija.

Iltakouluihin ei ole ennakkoilmoittautumista.

 

Tampere

Syksyllä 2017 iltakoulut järjestetään seuraavina torstai-iltoina klo 18.00–20.00 Hervannan kirjaston lukusalissa (Insinöörinkatu 38):

Iltakoulujen vetäjänä toimii sukututkimuskouluttaja Riikka Piironen. 

Iltakouluihin ei ole ennakkoilmoittautumista.

 

Muista myös Geneettisen sukututkimuksen koulutuspäivät ja Geneettisen sukututkimuksen lumo -esitelmät!

 

Anna palautetta tai toivo lisää koulutusta

Oliko koulutustilaisuus erityisen hyvä? Vai jäikö jotain uupumaaan? Oliko kouluttaja selkeä ja innostava? Toivoisitko muita koulutustilaisuuksia kotikaupunkiisi? Vastasiko koulutus ennakkotietoja? 

Anna palautetta koulutuksista tästä!

Tiedekirja mainos 2016 (Tiedekirjan mainos 180px.png)