Geneettisen sukututkimuksen koulutuspäivät

 

Geneettisessä sukututkimuksessa DNA-testejä hyödyntäen voidaan selvittää sukulaisuussuhteita ja suvun vaiheita kauemmas, kuin mihin arkistoaineistolla päästäisiin. Kurssitasoja on kolme. Koulutuspäivien osallistumismaksu on 49 euroa, josta Seuran jäsenet saavat 30%-alennuksen. 

TASO 1

Geneettisen sukututkimuksen perusteet -kurssilla käydään läpi geneettisen sukututkimuksen perusasioita sekä tutustutaan tarkemmin Family Tree DNA:n testivalikoimaan. Kurssin jälkeen sinun on helppo lähteä liikkeelle geneettisessä sukututkimuksessa ja tiedät mitä tietoa kullakin testillä voit saada.

Ilmoittautumispainike KYLLÄ (Ilmoittautumispainike.png)

 

TASO 2

Testitulosten tulkitseminen geneettisessä sukututkimuksessa -kurssille on hyvä tulla sen jälkeen, kun omat testitulokset ovat saapuneet. Kurssilla perehdytään tarkemmin siihen, miten saapuneita testituloksia voi hyödyntää ja miten niistä saa eniten tietoa irti.

Ilmoittautumispainike KYLLÄ (Ilmoittautumispainike.png)

 

Muista myös Genomitiedon-iltakoulut

 

Anna palautetta tai toivo lisää koulutusta

Oliko koulutustilaisuus erityisen hyvä? Vai jäikö jotain uupumaaan? Oliko kouluttaja selkeä ja innostava? Toivoisitko muita koulutustilaisuuksia kotikaupunkiisi? Vastasiko koulutus ennakkotietoja? Miten ilmoittautuminen ja koulutuksen maksaminen sujuivat?  

Anna palautetta koulutuksista tästä!

 

Koulutuspäivien ehdot

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Ostamalla koulutuksen samalla ilmoittaudut siihen. Koulutuksiin ilmoittautumista ja osallistumismaksua ei voi lähtökohtaisesti perua. Myöskään koulutukseen tulematta jättäminen ei oikeuta osallistumismaksun palauttamiseen. Osallistumismaksu voidaan kuitenkin palauttaa, mikäli peruutuksen syy on sairaus, josta ilmoittautunut esittää lääkärintodistuksen, tai ylivoimainen ennalta-arvaamaton este (esimerkiksi julkisen liikenteen lakko, luonnonmullistus). Suomen Sukututkimusseura pidättää oikeuden perua koulutuksen, jolloin osallistumismaksut palautetaan maksaneille. Peruutuksista ja muutoksista ilmoitetaan henkilökohtaisesti ilmoittautuneille. Maksamalla osallistumismaksun sitoudut em. ehtoihin. 

 

Tiedekirja mainos 2016 (Tiedekirjan mainos 180px.png)