Juhlakirja


presidenttikirja (Presidenttikirja Kansi.jpg) Suomen Sukututkimusseura julkaisee 100-vuotisjuhlansa kunniaksi  juhlakirja, joka on FT Tiina Miettisen kirjoittama teos Tasavallan juuret.  Suomen presidenttien esipolvet. Teos kuuluu itsenäisyyden juhlavuoden Suomi 100 -ohjelmaan.

 Tiina Miettinen avaa tasavallan presidenttien esivanhempien kautta Suomen  historiaa aina keskiajan rälssisuvuista 1900-luvun työläiskortteleihin. Presidenttien  esipolvien muodostamat sukuverkostot ulottuvat laajalle, ja he ovat sukua  tuhansille tavallisille suomalaisille.

100-vuotisjuhlakirjaan on koottu aiemmin Suomen Sukututkimusseuran Vuosikirjoissa julkaistut presidenttien esipolvitutkimukset FM Arto Hautalan täydentäminä ja korjaamina. Lisäksi teoksessa julkaistaan Hautalan laatima tasavallan presidentin Sauli Niinistön esipolvitutkimus.

 

Tervetuloa julkistamistilaisuuteen!

 

Suomen Sukututkimusseura 100-vuotisjuhlajuhlakirjan julkistamistilaisuus on lauantaina 25.11.2017 Tieteiden talolle (Kirkkokatu 6, Helsinki). Juhlakirja on FT Tiina Miettisen kirjoittama teos Tasavallan juuret — Suomen presidenttien esipolvet.

 

Klo 11.30—12.30 

Kahvitarjoilu 

 

Klo 12.30—14.00

Juhlakirjan julkistaminen, FT Jukka Partanen

Presidentit osana suomalaista sukuhistoriaa, FT Tiina Miettinen

Presidentti Sauli Niinistö sukukartalla,  FM Arto Hautala

 

Kahvitarjoilun järjestämiseksi pyydämme ilmoittautumaan sähköpostitse seura@genealogia.fi 20.11.2017 mennessä.

 

Lämpimästi tervetuloa julkistamitilaisuuteen!

 

Onnittele Seuraa! 

 

Juhlakirjassa on myös Tabula gratulatoria, jossa yksityishenkilöt ja yhteisöt voivat onnitella 100-vuotiasta Seuraa. Juhlakirja postitetaan kaikille onnittelijoilla. Yksityishenkilö pääsee Tabulaan vähintään 60 € ja yhteisö vähintään 120 € lahjoituksella. Juhlavuoden lahjoitukset käytetään Seuran kirjaston digitointihankkeeseen.

Onnittelut voi osoittaa Seuran lahjoitustilille FI18 2001 1800 1354 05. Tilisiirron viitekenttään kirjoitetaan onnittelijan nimi ja arvo siinä muodossa kuin haluaa sen julkaistavan sekä postitusosoite.

Tabula gratulatoria sulkeutuu 15.10.2017.

 

Juhlakirja on kuuluu itsenäisyyden juhlavuoden Suomi 100 -ohjelmaan.

Suomi 100 tunnus (SuomiFinland100-tunnus_sininen_RGB.jpg)

tiedekirja mainos (mainos 1 - Tiedekirja.png)