Koulutukset

Suomen Sukututkimusseuran koulutustoiminnan tehtävä on järjestää suku- ja henkilöhistoriaa käsitteleviä seminaareja ja muita alan tutkijoille suunnattuja korkeatasoisia koulutustilaisuuksia aihepiireistä, jotka edesauttavat tutkimustyötä. Seura tuottaa esitelmäohjelmaa suku- ja henkilöhistorian tutkimukseen ja lähdeaineistoihin liittyvistä aiheista sekä koulutusta sukukirjojen kirjoittamisesta ja julkaisemisesta. 

Koulutukset keväällä 2019

 

Koulutuspäivien osallistumismaksu on koulutuksesta riippuen 27,30-41,30€ Seuran jäsenille (norm. hinta ei-jäsenille 39-59€).

Selaa koulutuksia ja ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Katso video Miten ilmoittaudun Seuran koulutuksiin!

 

 

Maksullisten koulutuspäivien ehdot

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Ostamalla koulutuksen samalla ilmoittaudut siihen. Koulutuksiin ilmoittautumista ja osallistumismaksua ei voi lähtökohtaisesti perua. Myöskään koulutukseen tulematta jättäminen ei oikeuta osallistumismaksun palauttamiseen. Osallistumismaksu voidaan kuitenkin palauttaa, mikäli peruutuksen syy on sairaus, josta ilmoittautunut esittää lääkärintodistuksen, tai ylivoimainen ennalta-arvaamaton este (esimerkiksi julkisen liikenteen lakko, luonnonmullistus). Suomen Sukututkimusseura pidättää oikeuden perua koulutuksen, jolloin osallistumismaksut palautetaan maksaneille. Peruutuksista ja muutoksista ilmoitetaan henkilökohtaisesti ilmoittautuneille. Maksamalla osallistumismaksun sitoudut em. ehtoihin. 

 

Muu koulutustarjonta

Lisäksi erittäin suositut Enemmän irti sukututkimuksen lähteistä -illat sekä Genomitiedon iltakoulut jatkuvat vuonna 2018. Enemmän irti sukututkimuksen lähteistä-illoissa kouluttaja Juha Vuorelan johdolla käsitellään erilaisia sukututkimuksen lähteitä sekä niiden hyödyntämistä tehokkaalla tavalla.

Genomitiedon iltakouluissa keskustellaan vapaamuotoisesti omista kokemuksista genomitiedon hyödyntämisestä sukututkimuksessa. Sekä asiaan perehtyneet konkarit että aloittelijat ovat tervetulleita. Voit siis tulla mukaan, jos DNA-sukututkimus kiinnostaa, mutta sinulla ei ole vielä omia testituloksia.

Myös Teemalauantai- ja Torstaikerho-työryhmä järjestävät luentotilaisuuksia ja vierailuja syksyllä.

Tämän koulutustarjonnan ilmoittautumis- ja maksullisuuskäytännön vaihtelevat. Tarkistathan ne ylläolevista linkeistä. 

 

Anna palautetta tai toivo lisää koulutusta

Oliko koulutustilaisuus erityisen hyvä? Vai jäikö jotain uupumaaan? Oliko kouluttaja selkeä ja innostava? Toivoisitko muita koulutustilaisuuksia kotikaupunkiisi? Vastasiko koulutus ennakkotietoja? Miten ilmoittautuminen ja koulutuksen maksaminen sujuivat?  

Anna palautetta koulutuksista tästä!

Tiedekirja mainos 2016 (Tiedekirjan mainos 180px.png)