Koulutuspalvelut

Suomen Sukututkimusseura järjestää sukututkijoille korkeatasoisia tutkimustyötä edistäviä koulutustilaisuuksia. Niiden aihepiirit koskevat lähdeaineistojen käyttöä, sukututkimuksen digitaalisia palveluita, kirjoittajakoulusta, genomitiedon käyttöä sukututkimuksessa ja esivanhempien elämään liittyviä historiallisia ilmiöitä ja tapahtumia.

Seura pitää vuosittain viisi seminaaria: valtakunnalliset sukututkimuspäivät, Teemalauantain keväällä ja syksyllä, Geneettisen sukututkimuksen teemapäivän ja ruotsinkielisen seminaarin.

Seuran keskeisimpiin koulutuspalveluihin kuuluvat myös koulutuspäivät sekä Sukututkijan jatkokurssi, joka on asiantuntijaluentojen sarja.

Seura tallentaa mahdollisuuksien mukaan koulutustilaisuuksia myöhemmin katseltaviksi. Tallenteita löytyy Sukututkijan jatkokurssin ja koulutuspäivien sivulta sekä sivulta Koulutustallenteet.

 

Katso video Miten ilmoittaudun Seuran koulutuspäiviin!

 

 

Maksullisten koulutuspäivien ehdot

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Ostamalla koulutuksen samalla ilmoittaudut siihen. Koulutuksiin ilmoittautumista ja osallistumismaksua ei voi lähtökohtaisesti perua. Myöskään koulutukseen tulematta jättäminen ei oikeuta osallistumismaksun palauttamiseen. Osallistumismaksu voidaan kuitenkin palauttaa, mikäli peruutuksen syy on sairaus, josta ilmoittautunut esittää lääkärintodistuksen, tai ylivoimainen ennalta-arvaamaton este (esimerkiksi julkisen liikenteen lakko, luonnonmullistus).

Suomen Sukututkimusseura pidättää oikeuden perua koulutuksen, jolloin osallistumismaksut palautetaan maksaneille. Peruutuksista ja muutoksista ilmoitetaan henkilökohtaisesti ilmoittautuneille. Maksamalla osallistumismaksun sitoudut em. ehtoihin. 

 

Anna palautetta tai toivo lisää koulutusta

Oliko koulutustilaisuus erityisen hyvä? Vai jäikö jotain uupumaaan? Oliko kouluttaja selkeä ja innostava? Toivoisitko muita koulutustilaisuuksia kotikaupunkiisi? Vastasiko koulutus ennakkotietoja? Miten ilmoittautuminen ja koulutuksen maksaminen sujuivat?  

Anna palautetta koulutuksista tästä!

 

tiedekirja mainos (mainos 1 - Tiedekirja.png)