Koulutustallenteet

Suomen Sukututkimusseura tallentaa mahdollisuuksien mukaan koulutustilaisuuksia myöhemmin katseltaviksi. Tallenteita löytyy erityisesti Videokirjastosta, jonne tallennetaan seminaareissa pidettyjä esitelmiä. Lisäksi Sukututkijan jatkokurssilla pidetyt asiantuntijaluentojen ja etäkoulutuspäivien tallenteet ovat katseltavissa.

 

Sukututkijan jatkokurssi

Sukututkijan jatkokurssilla pidettyjen luentojen tallenteiden linkit kerätään kurssin omalle sivulle sitä mukaa kuin luentoja pidetään. Luentojen tallenteiden katseluoikeus on jäsenetu.

 

Etäkoulutuspäivien tallenteet

Seuran etäkoulutuspäivien tallenteisiin voi tutustua temaattisen sisällysluettelon avulla. Osa tallenteista on jäsenetuna vapaasti katseltavissa, osa on myynnissä Sukututkijan verkkokaupassa.

 

Esitelmävideot

Videokirjastoon kerätään Suomen Sukututkimusseuran tapahtumissa tallennettuja asiantuntijaesitelmiä. Kokoelmassa on noin 180 pääasiassa valtakunnallisilla sukututkimuspäivillä ja Teemalauantaina videoitua esitelmää vuodesta 2008 lähtien. Tutustu Videokirjaston sisältöön joko kronologisen tai temaattisen sisällysluettelon avulla.

Videokirjasto on jäsenetu ja sinne kirjautumiseen tarvitaan henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana, jotka löytyvät viimeisimmän Genoksen takakannen osoitetarrasta, jäsenmaksulaskusta tai palveluvastaavalta osoitteesta seura(a)genealogia.fi.

 

Opastusvideot

Suomen Sukututkimusseuran YouTube-kanavalla julkaistaan opastusvideoita Seuran oman toiminnan esittelemiseksi ja palvelujensa käytön opastamiseksi. Opastusvideot ovat vapaasti katseltavissa.

tiedekirja mainos (mainos 1 - Tiedekirja.png)