Hautakivitietokanta

Suomen Sukututkimusseuran hautakivitietokantaan on tallennettu yli 300 000 hautamuistomerkin tiedot haettavaan muotoon. Yhteensä tietokannasta on haettavissa yli 700 000 hautatietoa. Suurin osa tallennetuista muistomerkeistä on Suomesta, mutta joukossa on myös tietoja Yhdysvaltoihin, Kanadaan ja Ruotsiin haudatuista. Tämän sivun alaosaan on koottu linkkejä myös verkosta löytyviin muihin tunnetuimpiin hautatietokantoihin.

 

Hakuohjeet

Tietokannassa voit tehdä hakuja käyttäen suku- ja etunimeä tai jompaakumpaa näistä. Isoilla ja pienillä kirjaimilla ei ole hauissa merkitystä. Jos nimeen kuuluu aatelisetuliite kuten von tai af, on tämä kirjoitettava varsinaisen nimen jälkeen. Jokerimerkki % korvaa yhden tai useamman kirjaimen hakusanassa. Hakuun voi syöttää myös paikkakunnan tai hautausmaan nimen, jotka viittaavat hautauspaikkaan. Hautakiviä pystyy myös selaamaan esimerkiksi paikkakunnan tai hautausmaan mukaan.

 

Ylläpito ja palaute

Hautakivitietokannan ylläpidosta ja toiminnoista vastaa Rainer Schröder, jolle voi osoittaa havainnot, kommentit ja palautteen tietokantaan liittyen. Mikäli olet kiinnostunut luovuttamaan omaa aineistoa tietokantaan, ota yhteys sen ylläpitäjään. Seuran kaikkien toimijoiden yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Muita suomalaisia tietokantoja

 

Ulkomaisia tietokantoja

 

Kerro hautakivitietokannasta kaverille!

facebook sharing button
twitter sharing button
email sharing button
sharethis sharing button

tiedekirja mainos (mainos 1 - Tiedekirja.png)