SUOMEN SUKUTUTKIMUSSEURA

Käsikirjasto

Suomen Sukututkimusseuran käsikirjasto sijaitsee Seuran toimitilassa Tieteiden talolla Helsingissä. Noin 100 hyllymetriä käsittävä kokoelma koostuu pääasiassa suomalaisista sukukirjoista ja sukututkimusoppaista. Käsikirjasto on kaikille avoin toimitilan aukioloaikoina. Toimitilassa on myös mahdollisuus käyttää digitoitua kirjallisuutta SukuHaun avulla.


Aukiolo ja lukupaikat

Seuran uusi toimitila Tieteiden talolla avataan syksyllä 2022, jolloin tiedotetaan tarkemmin aukioloajoista ja lukupaikoista. Käsikirjastosta ei anneta kotilainoja.


Käsikirjaston hakemisto

Käsikirjaston hakemisto julkaistaan SukuHaussa syksyllä 2022. Hakemiston kautta on mahdollista hakea esimerkiksi teoksen tai kirjoittajan nimellä.


Digitaaliset aineistot

Osa käsikirjaston kokoelmasta on digitoitu ja kokoelmaan kuuluviin paikallishistorioihin ja matrikkeleihin on laadittu sähköisiä henkilöhakemistoja. Digitoidut kirjat ja hakemistot ovat Seuran jäsenten käytettävissä ja haettavissa SukuHaussa. Seuran toimitilan asiakaspäätteillä SukuHaku on kaikkien vapaasti käytettävissä. Digitoituihin kirjoihin SukuHaussa voi tutustua palvelun etusivun painikkeen Näytä kaikki aineisto kautta.

Siirry SukuHakuun