AJANKOHTAISTA

Seuran uutisia ja tapahtumia

Suomen Sukututkimusseuran ja sukututkimuskentän uutisia julkaistaan Seuran kotisivujen Ajankohtaista-osiossa. Tapahtumakalenterista löytyvät kaikki Seuran tapahtumat, koulutukset ja neuvonnat sekä muut tilaisuudet, joissa Seura on mukana. Paikalliset sukututkimusyhditykset voivat myös ilmoittaa tapahtumakalenterissa omista tapahtumistaan ja tilaisuuksistaan.


Ajankohtaista


Suomen Sukututkimusseuran hallitus on nimennyt Aikakauskirja Genoksen uudeksi vastaavaksi toimittajaksi OTT, FM Katja Tikan sekä toimitusneuvoston jäseniksi FT Tiina Miettisen (puheenjohtaja), cand.mag & art. Carl-Thomas von Christiersonin (Tanska), FT, dosentti Ulla Koskisen ja FT Veli Pekka Toropaisen.

Suomen Sukututkimusseura on kesälomalla 1.7.-7.8.2022. Tänä aikana myös Seuran asiakaspalvelu on suljettu. Ethän myöskään lähetä meille pakettipostia edellä mainitulla aikavälillä. Vastaamme sähköposteihin ja puheluihin 8.8.2022 alkaen ja avaamme uusissa toimitiloissa Tieteiden talolla (Kirkkokatu 6, Helsinki) alkusyksystä. Kesällä on hyvää aikaa...

Olemme lisänneet Videokirjastoon aimo annoksen uusia koulutusvideoita. Suurin osa videoista on vuosien 2020-2022 etäkoulutustilaisuuksista, mutta mukana on myös muutama varta vasten tehty luentovideo. Videoiden joukosta löydät muun muassa Anna Kortelaisen Sukutarinan kirjoittaminen, Jere Markkasen Tuntemattomien isien, äitien ja muiden sukulaisten...

Seuran uudet kotisivut osoitteessa genealogia.fi julkaistaan tänään keskiviikkona 15.6.2022. Kyseessä on järjestyksessään neljäs suurempi sivujen uudistus sen jälkeen, kun Seuran ensimmäiset kotisivut julkaistiin 1990-luvulla. Uuden alustan myötä Seuran kotisivut saavat uuden ilmeen, mutta myös uutta sisältöä.

Tässä numerossa: Lindstedtin pojat lähtivät Pietariin, Seuran uudet kotisivut julkaistaan, Kansallisarkiston pääjohtaja Jussi Nuorteva eläkkeelle 1.6.2022, Turun suurpalo vuonna 1656, Merilapin Sukututkijat ry, En lat medlems bekännelse ja Noita Erkki Juhonpoika Puujumala.

Seura sosiaalisessa mediassa

Seura on mukana Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä, joissa kaikissa viestitään ja jaetaan tietoa Seuran toiminnasta ja tapahtumista. Seuraamalla näitä sosiaalisen median tilejä pysyt helposti kartalle Seuran ja koko sukututkimuskentän uutisista ja kuulumisista.