AJANKOHTAISTA

Seuran uutisia ja tapahtumia

Suomen Sukututkimusseuran ja sukututkimuskentän uutisia julkaistaan Seuran kotisivujen Ajankohtaista-osiossa. Tapahtumakalenterista löytyvät kaikki Seuran tapahtumat, koulutukset ja neuvonnat sekä muut tilaisuudet, joissa Seura on mukana. Paikalliset sukututkimusyhditykset voivat myös ilmoittaa tapahtumakalenterissa omista tapahtumistaan ja tilaisuuksistaan.


Ajankohtaista


Tässä numerossa: Sukulaisia koko kylän väki, Suomalaisen sukututkimuksen kultainen ansiomitali 2023, Henkikirjahaku – henkikirjat haettaviksi, Juuret ja esipolvimatkailu, SukuHaun aineistoja: Kuolleeksi julistetut, Kirkkoväärti, Amos ja Mona, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan Ahoset sukuseura ja Seuran tulevat koulutukset.

Henkikirjahaun täydentäminen perustuu vapaaehtoiseen henkikirjojen indeksointiin, johon voi osallistua kuka tahansa. Ensimmäisessä vaiheessa Seura etsii vapaaehtoisia indeksoimaan Haapaveden, Lumijoen, Savitaipaleen ja Viipurin kaupungin henkikirjoja vuosilta 1880–1920 sekä kaikkien Suomen paikkakuntien vuoden 1915 henkikirjoja.

Seura haluaa kartoittaa jäsenten kiinnostusta kolmipäiväistä Pohjois-Viroon, erityisesti Narvan seudulle, suuntautuvaan jäsenmatkaa kohtaan. Kuulisimme myös mielellämme, mikäli et ole kiinnostunut matkasta. Kyselyyn vastataan lomakkeella, joka aukeaa ao. linkistä. Kyselyn tietoja käytetään vain jäsenmatkojen suunnitteluun ja siihen voi...

Seura sosiaalisessa mediassa

Seura on mukana Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä, joissa kaikissa viestitään ja jaetaan tietoa Seuran toiminnasta ja tapahtumista. Seuraamalla näitä sosiaalisen median tilejä pysyt helposti kartalle Seuran ja koko sukututkimuskentän uutisista ja kuulumisista.