AJANKOHTAISTA

Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenterista löydöt kaikki Suomen Sukututkimusseuran tapahtumat, koulutukset ja neuvonnat sekä muut tilaisuudet, joissa Seura on mukana. Tarkemmat tiedot ja osallistumisohjeet tapahtumista löydät koulutus- ja neuvontapalveluiden. Kalenterista kiinnostavat tapahtumat voit poimia helposti myös omaan Google-kalenteriisi.

Paikalliset sukututkimusyhditykset voivat myös ilmoittaa tapahtumakalenterissa omista tapahtumistaan ja tilaisuuksistaan. Tapahtumat ilmoitetaan kalenteriin verkosta löytyvällä lomakkeella. Lomake tulee täyttää huolella siinä annettujen ohjeiden mukaisesti.

 

 


Suomen Sukututkimusseura on koulutus- ja muistiorganisaatio, joka tieteellisenä seurana edistää suomalaista suku- ja henkilöhistorian tutkimusta sekä levittää sen tuloksia.

Teemalauantai

Seura järjestää vuosittain kevät- ja syyskaudella Teemalauantain, joka on sukututkimukseen liittyvän teeman ympärille rakennettu seminaari.

Lue lisää

Sukututkimuspäivät

Valtakunnalliset sukututkimuspäivät on Suomen suurin sukututkijoiden koulutustapahtuma, joita on järjestetty vuodesta 1978 alkaen.

Lue lisää

Jäsenyys

Jäsenetujen lisäksi Suomen Sukututkimusseuran jäsenyys on hieno tapa tukea järjestön toimintaa ja suomalaista sukututkimusta. 

Lue lisää