KOULUTUSPALVELUT

Sukututkimusseuran kuukausikahvit

Sukututkimusseuran kuukausikahvit on Suomen Sukututkimusseuran jäsenille tarkoitettu verkossa järjestettävä tilaisuus, jossa kuullaan ja keskustellaan sukututkimukseen liittyvistä aiheista. Jokaisella tapaamiskerralla on uusi vierailija, teema ja juontaja. Kahveilla on tarkoituksena saada aikaan keskustelua ja ajatustenvaihtoa osallistujien kesken. 


Osallistuminen kuukausikahveille

Kuukausikahveille kokoonnutaan tammi–toukokuussa ja elo–marraskuussa etäyhteydellä Zoom-palvelussa alle ilmoitettuna torstaipäivinä kello 18.00–19.00. Tilaisuuksia ei tallenneta, joten ne eivät ole katseltavissa jälkikäteen. Kuukausikahvit ovat vain Seuran jäsenille. Voit liittyä Seuraan osoitteessa liity.genealogia.fi. Kuukausikahveille ilmoittaudutaan alla olevista linkeistä.

Kuukausikahvien juontajina toimii Seuran toiminnanjohtaja. Voit lähettää ehdotuksia mahdollisista teemoista ja vierailijoista Seuralle osoitteeseen seura@genealogia.fi.

Seuran koulutuspäivät

Suomen Sukututkimusseura on järjestänyt laadukkaita sukututkijoille suunnattuja koulutuspäiviä vuodesta 2014 lähtien. Koulutuspäivien aiheet käsittelevät sukututkimuksen lähdeaineistojen käyttöä ja kirjoittajakoulutusta. Osa koulutuspäivistä järjestetään etäyhteydellä ja osa lähiopetuksena eri puolilla Suomea.