KOULUTUSPALVELUT

Hyvän Seuran kuukausikahvit

Hyvän Seuran kuukausikahvit on Suomen Sukututkimusseuran verkossa järjestettävä kaikille sukuharrastajille avoin ja maksuton tilaisuus, jossa keskustellaan sukututkimukseen liittyvistä aiheista. Jokaisella tapaamiskerralla on uusi vierailija ja teema. Kahveilla on tarkoituksena saada aikaan keskustelua ja ajatustenvaihtoa osallistujien kesken. 


Osallistuminen kuukausikahveille

Kuukausikahveille kokoonnutaan tammi-toukokuussa ja elo-marraskuussa etäyhteydellä Zoom-palvelussa kuukauden viimeisenä torstaina kello 17.00-18.00. Tilaisuuksia ei tallenneta, joten ne eivät ole katseltavissa jälkikäteen. 

Kuukausikahvien vetäjinä toimii Seuran eri toimihenkilöitä. Voit lähettää ehdotuksia mahdollisista teemoista ja vierailijoista Seuralle osoitteeseen seura@genealogia.fi.


Kuukausikahvit kevätkaudella 2023

  • Torstai 26.1.2023: Brages Pressarkiv, vieraana arkistonhoitaja Mona Rautelin

  • Torstai 23.2.2023: Karjalan Sivistysseura, vieraina puheenjohtaja Eeva-Kaisa Linna ja hallituksen jäsen, sukututkimustoimikunnan puheenjohtaja Santeri Palviainen

  • Torstai 30.3.2023: Työväen Arkisto, vieraina erikoistutkijat Petri Marjeta ja Pete Pesonen

  • Torstai 27.4.2023 Ulkoministeriön arkisto, vieraana asiantuntija Sami Heino

  • Torstai 25.5.2023: Family Search, vieraana tukiorganisaation Pohjoismaiden aluejohtaja Jarkko Metsätähti


Osallistuminen kuukausikahveille

Kuukausikahveille osallistuminen on kaikille vapaa ja maksuton. Kahveille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Suora osallistumislinkki julkaistaan ennakkoon tällä sivulla sekä kahvien Facebook-tapahtumissa. Erillistä osallistumislinkkiä ei lähetetä.

Sukututkijan jatkokurssi

Seura on tarjonnut asiantuntijaluentoja Sukututkijan jatkokurssilla vuodesta 2009 lähtien. Kaikille avoimet ja maksuttomat luennot järjestetään pääsääntöisesti kuukauden ensimmäisen ja kolmannen viikon keskiviikkoiltana. Noin tunnin kestävät luennot käsittelevät erilaisia lähdeaineistoja sekä sukututkimukseen liittyvistä kulttuurihistoriallisista aiheita.