KOULUTUSPALVELUT

Tiistaikerho

Suomen Sukututkimusseuran pääkaupunkiseudun työryhmän järjestämä kerho palaa jälleen toimintaan Tiistaikerhona. Kerhossa tehdään noin kerran kuukaudessa tutustumiskäyntejä Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla sijaitseviin arkistoihin ja muihin sukututkijoiden kannalta kiinnostaviin kohteisiin. Tiistaikerhon toiminta on avointa vain Suomen Sukututkimusseuran jäsenille. Työryhmän ja kerhon vetäjänä toimii Seuran hallituksen jäsen Kari Salo.


Kevätkausi 2024

Kevätkaudella 2024 järjestetään kolme vierailua

  • 5.3. klo 17.00 Median museo ja arkisto Merkki (ent. Päivälehden arkisto)
  • 26.3. klo 17.00 Kansallisarkisto
  • Huom! Keskiviikkona 15.5. klo 13.00 Ritarihuone

Vierailuista ja niille osallistumisesta tiedotetaan lisää aina muutamaa viikkoa ennen vierailupäivää. Omia ideoita mahdollisista kohteista voi lähettää Pääkaupunkiseudun työryhmän puheenjohtaja Kari Salolle. Kaikkien Seuran toimijoiden yhteystiedot löydät täältä.


Vierailu Ritarihuoneelle

Tiistaikerho vierailee keskiviikkona 15.5.2024 klo 13.00–14.30 Ritarihuoneella (Ritarikatu 1, 00170 Helsinki). Vierailuun sisältyy opastuskierros rakennuksen toisessa kerroksessa ja sen jälkeen lyhyehkö tutustuminen Ritarihuoneen kirjastoon. Saamme tietää, mitä aineistoa arkistossa on sukututkijoiden ja henkilöhistorian tutkijoiden käytettävissä. Vierailu ei sovellu liikuntarajoitteisille. Tilaisuuden emäntänä toimii Ritarihuoneen amanuenssi Gunilla Peräsalo.

Vierailu on maksuton ja sinne on ennakkoilmoittautuminen osoitteella seura@genealogia.fi 6.5.2024 mennessä. Osanottajamäärä on rajoitettu. Vierailu on tarkoitettu vain Suomen Sukututkimusseuran jäsenille. Ilmoittautumiset huomioidaan saapumisjärjestyksessä. Huom! Muistathan myös perua ilmoittautumisesi, jos et pääsekään mukaan.