VERKKOPALVELUT

Suku Forum

Suomen Sukututkimusseuran ylläpitämä Suku Forum on sukututkijoiden yhteinen, kaikille avoin ja maksuton keskustelupalsta, jossa voi esittää kysymyksiä ja esimerkiksi jakaa omia tutkimuslöytäjä. Keskustelupalstan selaaminen on kaikille avointa, mutta osallistuminen keskusteluihin ja omien avausten tekeminen vaatii rekisteröitymisen. Suku Forum on Suomen suurin sukututkimusaiheinen keskustelupalsta.

Siirry Suku Forumille


Keskustelupalsta

Suku Forum on jaettu keskustelupalstan osalta yleisiin, ilmoitusasioiden, erilaisten ryhmien sekä maakuntien mukaan maantieteellisesti alueellisiin alaforumeihin. Palstalta löytyy omat alaforumin esimerkiksi yleisten kysymysten ja tutkimuslöytöjen esittämiseen. Päivän viesteistä löydät keskustelupalstan uusimmat viestit ja vastaukset. Etsi-toiminnolla pystyt hakemaan palstan sisällöstä esimerkiksi sukunimellä tai paikkakunnalla. Suku Forumilla on sen historian aikana avattu yli 30 000 ketjua ja lähetetty niihin yli 200 000 viestiä. 

 

Suku Forumin etusivulta pääset suoraan lukemaan viestiketjuja myös ilman kirjautumista. Mikäli haluat avata oman ketjun tai kommentoida, sinun on kirjauduttava sisään tai rekisteröidyttävä jäseneksi Suku Forumille.


Osallistuminen

Suku Forum on kaikille käyttäjille avoin keskustelupalsta. Palstan ja sen keskustelujen selaaminen ei vaadi kirjautumista, mutta kommentointi vaatii kirjautumisen. Rekisteröityminen on kaikille maksutonta, eikä se vaadi Seuran jäsenyyttä. Painike rekisteröitymiseen löytyy Suku Forumin pääsivun vasemmasta yläkulmasta.


Ylläpito ja palaute

Suku Forumin moderaattoreina toimivat Juha Vuorela ja Jouni Kaleva. Mahdolliset havainnot, kysymykset ja palautteen Suku Forumiin liittyen voit lähettää Seuran sähköpostiosoitteeseen seura@genealogia.fi. Seuran kaikkien toimijoiden yhteystiedot löydät täältä.


Sivu päivitetty:
31.5.2024 

Seuran keskusteluryhmä

Suku Forumin lisäksi Seuran ylläpitää Facebookissa keskusteluryhmää, jossa Seura tiedottaa omasta toiminnastaan, ja jossa kaikki voivat vapaasti keskustella sukututkimukseen liittyvistä aiheista. Ryhmässä voi esittää myös kysymyksiä ja saada apua esimerkiksi lähteiden löytämiseen ja niiden tulkinnassa sekä Seuran toimijoilta että muita sukututkijoilta. Keskusteluryhmän selaaminen ei vaadi kirjautumista Facebookiin.