SUOMEN SUKUTUTKIMUSSEURA

Sukututkijan verkkokauppa

Suomen Sukututkimusseuran ylläpitämässä Sukututkijan verkkokaupassa on myynnissä Seuran julkaisuja, koulutuksia ja koulutusvideoita. Lisäksi verkkokaupassa voi ilmoittautua tapahtumiin ja ostaa Seuran hopeamerkin. Verkkokaupassa on lisäksi välitysmyynnissä sukututkimukseen sekä henkilö- ja paikallishistoriaan liittyviä teoksia ja tuotteita.

Siirry Sukututkijan verkkokauppaan


Tuoteryhmät ja ostaminen

Sukututkijan verkkokaupasta löydät seuraavat tuoteryhmät: Koulutukset, Koulutusvideot ja etäluennot, Julkaisut, Sukututkimuksen klassikot, Muut tuotteet ja linkin Seuran liittymislomakkeeseen. Koulutukset-tuoteryhmästä löydät Seuran tulevat maksulliset kurssit ja koulutukset sekä ennakkoilmoittautumista vaativat maksuttomat koulutukset. Koulutusvideot ja etäluennot -ryhmästä löydät jo pidettyjen koulutusten videoita sekä ennalta nauhoitettuja etäluentoja. Osa videoista on maksuttomia, osa jäsenten katsottavissa SukuHaku-palvelussa ja osa maksullisia. 

Julkaisut-ryhmästä löydät Seuran omat julkaisut digitaalisina kirjoina (pdf) sekä välitysmyynnissä olevat suku- ja historiakirjat, jotka on järjestetty omille sivuilleen kirjoittajan tai julkaisijan mukaan. Sukututkimuksen klassikoista löydät edullisesti digitaalisina kirjoina sukututkimuksen oppihistorian klassikkoteoksia. Muut tuotteet -ryhmästä löydät esimerkiksi Seuran hopeamerkin ja esipolvitauluja. Tätä kautta myös lunastetaan Suomalaisen sukututkimuksen ansiomitali.


Maksaminen

Sukututkijan verkkokauppaa voi käyttää kuka tahansa. Maksu tapahtuu joko yleisimmillä kansainvälisillä luottokorteilla (Visa, Mastercard), mobiilimaksulla (MobilePay, Pivo tai Siirto.) tai suomalaisen verkkopankin kautta. Kotimaan toimitus sisältyy aina hintoihin. Mikäli tilaat tuotteita ulkomaille, ole yhteydessä osoitteella verkkokauppa@genealogia.fi. Digitaaliset tuotteet toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tilauksen tekeminen ei vaadi kirjautumista tai tiliä Sukututkijan verkkokauppaan, mutta, jos tilaat verkkokaupasta ahkerasti, voit seurata ostoksiasi omalta verkkokauppatililtäsi.


Välitysmyynti

Sukututkijoilla on mahdollisuus myydä omia julkaisujaan Sukututkijan verkkokaupan kautta. Välitysmyyntiin voi tarjota esimerkiksi sukututkimukseen, henkilö- ja paikallishistoriaan sekä historiantutkimukseen liittyviä julkaisuja sekä digitaalisessa että kirjan muodossa. 

Seura hoitaa verkkokaupan ylläpidon, markkinoi tuotteita, toimittaa sähköiset tuotteet, välittää kirjatilaukset myyjälle sekä toteuttaa tarvittaessa kampanjoita ja alennusmyyntejä. Myyjä määrittää itse tuotteilleen myyntihinnat, toimittaa itse fyysiset tuotteet ja laskuttaa myynnistä omaan tahtiin. Seura pidättää hinnoista 15 % myyntiprovision.

Mikäli olet kiinnostunut välitysmyynnistä, ota yhteys Seuran tiedottaja Laura Ahoon. Seuran kaikkien toimijoiden yhteystiedot löydät täältä

Opastusvideo: Koulutuksen tilaaminen verkkokaupasta

Alla olevalla opastusvideolla Seuran palveluvastaava Juha Vuorela kertoo, miten tilaat esimerkiksi koulutuksen Sukututkijan verkkokaupasta. Lisää sukututkimuksen liittyviä opastusvideoita löydät Seuran YouTube-kanavalta.