WEBBTJÄNSTER

Suku Forum

Suku Forum är ett öppet diskussionsforum som administreras av Samfundet. Det är gratis och avsett för alla släktforskare. Där kan man ställa frågor och till exempel dela med sig av sina forskningsrön. Vem som helst kan läsa inläggen, men för att delta i diskussionen och starta nya trådar krävs registrering. Suku Forum är Finlands största diskussionsforum om släktforskning.

Till Suku Forum


Diskussionsforum

Suku Forum är indelat i underforum för generella frågor, annonser, olika grupper och geografiska områden. Det finns egna underforum till exempel för allmänna frågor och för forskningsresultat. Bland dagens inlägg (Päivän viestit) hittar du de nyaste inläggen och svaren. Med sökfunktionen kan du söka i forumets innehåll till exempel enligt släktnamn eller ort. På Suku Forum har det under årens lopp startats över 30 000 trådar med sammanlagt över 200 000 inlägg.


Från Suku Forums ingångssida kan du läsa inlägg också utan att vara inloggad. Om du vill starta en egen tråd eller skriva en kommentar måste du logga in eller registrera dig som medlem på Suku Forum.


Delta i forumet

Suku Forum är öppet för alla. Man kan läsa forumet och dess diskussionstrådar utan att vara inloggad, men för att skriva kommentarer krävs inloggning. Det är gratis att registrera sig och man måste inte vara medlem i Genealogiska Samfundet. Knappen för registrering finns uppe till vänster på Suku Forum.


Administration och respons

Suku Forum administreras av Samfundets nättjänstspecialist och modereras av Juha Vuorela och Jouni Kaleva. Eventuella observationer, frågor och respons om Suku Forum kan skickas till Samfundets e-postadress seura@genealogia.fi. Kontaktuppgifterna till Samfundets personal finns här.