UTBILDNINGSTJÄNSTER

Hyvän Seuran kuukausikahvit

Hyvän Seuran kuukausikahvit on Suomen Sukututkimusseuran verkossa järjestettävä kaikille sukuharrastajille avoin ja maksuton tilaisuus, jossa keskustellaan sukututkimukseen liittyvistä aiheista. Jokaisella tapaamiskerralla on uusi vierailija ja teema. Kahveilla on tarkoituksena saada aikaan keskustelua ja ajatustenvaihtoa osallistujien kesken. 


Osallistuminen kuukausikahveille

Kuukausikahveille kokoonnutaan tammi-toukokuussa ja elo-marraskuussa etäyhteydellä Zoom-palvelussa kuukauden viimeisenä torstaina kello 18.00-19.00. Tilaisuuksia ei tallenneta, joten ne eivät ole katseltavissa jälkikäteen. 

Kuukausikahvien vetäjänä toimii Seuran verkkopalveluasiantuntija Mikko Kuitula, jolle voi lähettää ehdotuksia mahdollisista teemoista ja vierailijoista. Kaikkien Seuran toimijoiden yhteystiedot löydät täältä.


Kuukausikahvit kevätkaudella 2022


Osallistuminen kuukausikahveille

Kuukausikahveille osallistuminen on kaikille vapaa ja maksuton. Kahveille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Suora osallistumislinkki julkaistaan ennakkoon tällä sivulla sekä kahvien Facebook-tapahtumissa. Erillistä osallistumislinkkiä ei lähetetä.

Sukututkijan jatkokurssi

Seura on tarjonnut asiantuntijaluentoja Sukututkijan jatkokurssilla vuodesta 2009 lähtien. Kaikille avoimet ja maksuttomat luennot järjestetään pääsääntöisesti kuukauden ensimmäisen ja kolmannen viikon keskiviikkoiltana. Noin tunnin kestävät luennot käsittelevät erilaisia lähdeaineistoja sekä sukututkimukseen liittyvistä kulttuurihistoriallisista aiheita.