GENEALOGISKA SAMFUNDET I FINLAND

Släktforskarens webbutik

I Släktforskarens webbutik, som administreras av Genealogiska Samfundet i Finland, säljs Samfundets publikationer, utbildningar och utbildningsvideor. I webbutiken kan du också anmäla dig till evenemang och köpa Samfundets silvermärke. Webbutiken erbjuder också kommissionsförsäljning av verk och produkter med anknytning till person- och lokalhistoria.

Till Släktforskarens webbutik


Produktgrupper och inköp

I Släktforskarens webbutik hittar du följande produktgrupper: Utbildning, Videoutbildning, Publikationer, Klassiker i finsk genealogi, Diverse och en länk till Samfundets medlemsformulär. I produktgruppen Utbildning finns Samfundets kommande avgiftsbelagda kurser och utbildningar samt avgiftsfria utbildningar som kräver förhandsanmälning. I gruppen Videoutbildning hittar du inspelningar av tidigare utbildningar och förhandsinspelningar av distansföreläsningar. En del av videorna är avgiftsfria, en del är tillgängliga för medlemmar i SukuHaku och en del är avgiftsbelagda.

I gruppen Publikationer hittar du Samfundets egna publikationer som digitala böcker (PDF) samt släkt- och historieböcker som säljs på kommission. De har placerats på egna sidor enligt författare eller utgivare. Under rubriken Klassiker i finsk genealogi hittar du klassiska släktforskningsverk i förmånligt digitalt format. I gruppen Diverse finns till exempel Samfundets silvermärke och antavlor. Här kan man också lösa ut den finländska släktforskningens förtjänstmedalj.


Betalning

Vem som helst kan handla i Släktforskarens webbutik. Betalningen görs antingen med de vanligaste internationella kreditkorten (Visa, Mastercard), mobilbetalning (MobilePay, Pivo eller Siirto) eller via en finländsk nätbank. Leverans inom Finland ingår alltid i priset. Om du vill beställa produkter till utlandet, kontakta oss på adressen verkkokauppa@genealogia.fi. Digitala produkter levereras till den e-postadress som du anger. För att beställa krävs inte inloggning eller konto i Släktforskarens webbutik, men om du gör beställningar ofta, kan du följa dina inköp på ditt eget konto i webbutiken.


Kommissionsförsäljning

Släktforskare har möjlighet att sälja egna publikationer via Släktforskarens webbutik. Kommissionsförsäljningen kan gälla till exempel publikationer inom släktforskning, person- och lokalhistoria eller historieforskning både i digitalt format och i bokform.

Samfundet administrerar webbutiken, marknadsför produkterna, levererar digitala produkter, förmedlar bokbeställningar till säljaren och genomför vid behov kampanjer och reor. Säljaren fastställer själv försäljningspriset, levererar de fysiska produkterna själv och fakturerar för försäljningen i egen takt. Samfundet tar ut en försäljningsprovision på 15 procent.

Om du är intresserad av kommissionsförsäljning, kontakta Samfundets informatör Laura Aho. Kontaktuppgifterna till Samfundets personal finns här