Kesäkuun Jalmari on ilmestynyt

12.06.2024

Kesäkuun Jalmarissa Hallituksen ääni -palstalla Mervi Lampi keksii kesätekemistä. Lisäksi käydään perusteellisesti läpi Seuran jäsenkyselyn tuloksia; kyselyhän käsitteli Seuran verkkopalveluja ja siihen vastasi yli 1000 henkilöä! Arkistoesittelyssä vuorossa on Kansan Arkisto, jonka aineistoihin perehdytään sukututkijan näkökulmasta. Jäsenen kynästä -palstalla Ilari Langinkoski kertoo Otto Johan Tandefeltin värikkäästä elämästä ja murhasyytteestä – oliko hän murhaaja vai ei. Kirjaston kuulumisia -palstalla taas tutustutaan tällä kertaa paikallishistoriaan sukukirjoissa.

Lisäksi mukana on perinteiseen tapaan sukututkimuskentän tuoreimpia kuulumisia ja uutisia. Mukana ovat myös SukuTopoteekin Kuukauden kuva ja Tietoja Suomen seurakunnista -tietokannan Kuukauden seurakunta -palstat.

Seuran jäsenet saavat tiedon Jalmarista ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen ja voivat lukea kaikki aiemmin ilmestyneet Jalmarit jäsenpalvelu SukuHaun kautta. Jos olet Seuran jäsen, mutta et ole saanut Jalmareita sähköpostiisi, tai sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ilmoita asiasta Seuran toimistoon osoitteella seura@genealogia.fi. Tarkistathan ensin kuitenkin roskapostikansiosi.

Tämän numeron myötä Jalmari jää kesätauolle ja seuraava Jalmari ilmestyy elokuun puolivälissä. Jalmarin toimitus toivottaa kaikille lukijoille mukavaa kesää!

Kirjoita Jalmariin!

Uusi tutkimuslöytö? Hauska tarina? Kiinnostava elämäntarina? Historiallinen tapahtuma? Kaikki ovat tervetulleita kirjoittamaan Jalmariin! Ota yhteyttä päätoimittajaan Laura Ahoon osoitteella laura.aho@genealogia.fi.