Osallistu Seurakuntahaasteeseen!

07.05.2024

Suomen Sukututkimusseura haastaa kaikki sukututkijat tutkimaan ja tarkastamaan Tietoja Suomen seurakunnista -tietokannan tietoja. Tietokanta sisältää tietoja Suomen luterilaisten ja ortodoksisten seurakuntien historiasta, papistosta ja arkistoista.

Seurakuntahaasteeseen pääset mukaan, kun etsin tietokannasta esimerkiksi jonkin esivanhempasi kotiseurakunnan ja tutustut tietokannassa esitettyihin tietoihin. Jos tiedot ovat oikein ja mielestäsi hyödyllisiä, klikkaa tämän seurakunnan kohdalla sydäntä sivun oikeasta alakulmasta. Jos puolestaan huomaat tiedoissa korjattavaa tai sinulla on antaa lisätietoja, jätä viesti tietokannan palautelomakkeen kautta.

Haaste päättyy 31.5.2024. Kaikkien haasteen aikana mainitun palautelomakkeen kautta korjauksia tai lisätietoja jättäneiden kesken arvotaan kaksi 50 euron arvoista lahjakorttia Tiedekirjaan. Haasteen tulokset ja lahjakorttien voittajat julkaistaan Jäsenviesti Jalmarin kesäkuun numerossa ja myöhemmin Seuran blogissa.

Lisää tietoa Tietoja Suomen seurakunnasta -tietokannasta ja sen täydentämisen seuraavasta vaiheesta löytyy osoitteesta www.genealogia.fi/tietoa-suomen-seurakunnista.